En god dag på Grønbæk hospital

Vi var i mandags d. 3. oktober samlet til et arrangement på Grønbæk hospital dels på grund af Arkitekturens dag, og dels til overrækkelse af bevaringsprisen 2021 til Grønbæk hospital og dets ny ejer Bent Frits Nielsen.

Der var mødt ca. 40 deltagere til arrangementet, og det var nok også det maksimale som de små rum i hospitalet kunne rumme.

Det er ikke løgn at sige, at de deltagende fik hele historien om hospitalet, lige fra 1700 tallets forhold i Grønbæk, til nutidens planer med stedet. Dertil skal lægges Bents fantastiske talegaver og hans humoristiske måde at fortolke historien på.

Bent Frits Nielsen får overrakt bevaringspris af Bevaringsforeningens formand Ejgil Prinds
Bent midt i hans fantastiske fortælling om Grønbæk hospital
Interessen blandt de besøgende var stor, men meget plads var der ikke i de små rum